Centrul de ajutor

Smart City România

FAQ

Te rugăm să consulți cele mai frecvente întrebări. Poți oricând vizita pagina de contact dacă răspunsurile de mai jos nu îți sunt de ajutor.

Da, angajații instituțiilor publice sau ai companiilor private beneficiază de o perioadă de probă cu acces gratuit în platformă pentru o perioadă limitată de 15 zile.  Aici poți deschide contul demo!

Momentan se acceptă doar plata prin transfer bancar în baza facturii proforme emise la crearea contului.

Nu. Pentru a simplifica procedurile de înregistrare și recurența emailurilor am creat abonamentele anuale.

Pentru activarea conturilor dedicate societății civile te rugăm să trimiți o solicitare la adresa de e-mail contact@smartcityromania.ro 

Nu, abonamentul gratuit oferit experților ARSC este valabil numai pentru membrii mediului academic.

Dacă sunteți profesor universitar sau cercetător științific cu competențe în domeniul Smart City sau cel puțin unul dintre domeniile conexe acestuia, puteți aplica pentru acces GRATUIT în platforma Smart City România prin transmiterea CV-ului, a unei fotografii și a portofoliului de proiecte la adresa de email: contact(@)smartcityromania.ro. Menționăm că transmiterea documentelor nu garantează aprobarea contului și accesul în platformă, solicitarea urmând a fi aprobată/respinsă de către echipa platformei Smart City România.

În calitate de expert ARSC, este necesar ca toate livrabilele pe care le obții în cadrul platformei Smart City România să fie realizate în parteneriat cu asociația, sub egida acesteia. Nerespectarea acestei reguli va duce la dezactivarea contului tău din platforma Smart City România.