Centrul de ajutor

Smart City România

FAQ

Te rugăm să consulți cele mai frecvente întrebări. Poți oricând vizita pagina de contact dacă răspunsurile de mai jos nu îți sunt de ajutor.

Da, angajații instituțiilor publice sau ai companiilor private beneficiază de o perioadă de probă cu acces gratuit în platformă pe o perioadă limitată de 48 ore.  Odată cu înscrierea în platformă, în funcție de abonamentul ales, se va emite automat o factură proformă, cu data scadentă la finalul perioadei de probă. Pentru accesarea abonamentului, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail  abonamente(@)smartcityromania.ro

Momentan se acceptă doar plata prin transfer bancar în baza facturii emise.

Poți alege un abonament anual conform opțiunilor din platformă și vei beneficia de o lună gratuit. Dacă ești interesat trimite un email la contact@smartcityromania.ro

Poți consulta aceste informații la secțiunea Despre Platformă > Beneficii Abonamente. 

Da, te poți înscrie în platformă gratuit, completând datele dale în chestionarul pus la dispoziție pentru crearea unui cont. Este nevoie doar să selectezi opțiunea vizitator pentru a beneficia de acces în platformă. Atenție! Acest tip de acces este unul limitat, cu categorii restricționate pentru vizualizare. 

Nu, abonamentul gratuit oferit experților ARSC este valabil numai pentru membrii mediului academic.

Dacă sunteți profesor universitar sau cercetător științific cu competențe în domeniul Smart City sau cel puțin unul dintre domeniile conexe acestuia, puteți aplica pentru acces GRATUIT în platforma Smart City România prin transmiterea CV-ului, a unei fotografii și a portofoliului de proiecte la adresa de email: contact(@)smartcityromania.ro. Menționăm că transmiterea documentelor nu garantează aprobarea contului și accesul în platformă, solicitarea urmând a fi aprobată/respinsă de către echipa platformei Smart City România.

În calitate de expert ARSC, este necesar ca toate livrabilele pe care le obții în cadrul platformei Smart City România să fie realizate în parteneriat cu asociația, sub egida acesteia. Nerespectarea acestei reguli va duce la dezactivarea contului tău din platforma Smart City România.