Centru de ajutor

Ai neclarități? Aici poți găsi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări primite din partea utilizatorilor noștri!

 

   Î:  Există o perioadă de probă pentru angajații instituțiilor publice sau ai companiilor private pentru acces în platformă?

   R: Da, angajații instituțiilor publice sau ai companiilor private beneficiază de o perioadă de probă cu acces gratuit în platformă pe o perioadă limitată de 7 zile calendaristice.  Odată cu înscrierea în platformă, în funcție de abonamentul ales, ți se va emite automat o factură proformă, cu data scadentă la finalul perioadei de probă. Pentru accesarea abonamentului, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail  abonamente@smartcityromania.ro

   Î: Dacă lucrez într-o instituție publică sau într-o companie pot beneficia de abonamentul gratuit oferit experților ARSC?

   R: Nu, abonamentul gratuit oferit experților ARSC este valabil numai pentru membrii mediului academic.

  Î:  Dacă sunt membru al mediului academic și doresc să mă înscriu în platforma Smart City România în calitate de expert ARSC, de ce documente doveditoare am nevoie?

  R: Pentru înscrierea ca expert ARSC în platforma Smart City România este necesar să completezi toate datele tale în chestionarul pus la dispoziție pentru crearea unui cont, selectarea tipului de abonament gratuit aferent categoriei expert ARSC și încărcarea CV-ului tău actualizat, împreună cu un portofoliu de proiecte.

  Î:  Dacă, în calitate de expert ARSC, am fost selectat de o instituție publică sau o companie privată pentru a oferi consultanță personalizată în vederea realizării unui livrabil, este necesar să particip în acest proiect alături de ARSC sau pot contracta serviciul pe cont propriu?

 R:  În calitate de expert ARSC, este necesar ca toate livrabilele pe care le obții în cadrul platformei Smart City România să fie realizate în parteneriat cu asociația, sub egida acesteia. Nerespectarea acestei reguli va duce la dezactivarea contului tău din platforma Smart City România.

Î:   Care este diferența dintre abonamentele Bronze, Silver, Gold și Platinum?

R:  Poți consulta aceste informații la secțiunea Despre Platformă > Beneficii Abonamente. 

 Î: Dacă nu mă regăsesc în niciuna dintre cele trei categorii (angajat al unei instituții publice, angajat al unei companii private, expert Smart City) mă pot înscrie în platformă?

 R: Da, te poți înscrie în platformă gratuit, completând datele dale în chestionarul pus la dispoziție pentru crearea unui cont. Este nevoie doar să selectezi opțiunea vizitator pentru a beneficia de acces în platformă. Atenție! Acest tip de acces este unul limitat, cu categorii restricționate pentru vizualizare. 

 

 

Smart City Romania – help center

https://help.author.envato.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=37840

Welcome to the Envato Author Help Center

If you need help with anything related to being an Author on Envato, please get in touch by selecting a topic below.

Are you a Customer needing help with something you’ve purchased or want to purchase? Head on over to our Envato Market Help Center for customer help.

If you’re unable to find what you’re looking for here, you can always check out our Author Hub for great articles and inspiration or ask one of our many wonderful community members by posting on our community forums.

Submit a request

Hi, what can we help you with?

Please note, this request form is for Authors who sell items on Envato.

  • Ask in the Forums
    JOINLearn from your talented community of authors. Search for a topic or start your own thread!
    Not an Author?
    VISITAre you a customer in need of help? Visit our Envato Market Help Center for great articles or to submit a request.