Pentru comunități inteligente!

Ce este

platforma

Smart City România

află ce este și cum te poate ajuta Platforma!

Funcționalitățile și beneficiile oferite​

Platforma Smart City România poate fi utilă companiilor, instituțiilor publice, agențiilor de comunicare, start-up-urilor, universităților dar și experților care acționează în toate domeniile principale Smart City – digitalizare, transport, energie, dezvoltare software, echipamente și tehnologii, etc.

Funcționalitățile și beneficiile oferite

Chestiunile de bază

Smart City România este unica platformă de networking care reunește toți actorii din Industria de Smart City România, oferindu-le acces la o gamă completă de informații și servicii. Smart City România reprezintă catalizatorul acestei industrii fiind un instrument pentru a crea și consolida relația guvern-companii-universități-societate civilă.
Dacă reprezinți o companie poți face business.
Dacă reprezinți o instituție publică poți învăța, poți găsi soluții și poți consulta cea mai mare bibliotecă online Smart City din România.
Dacă ești expert, poți fi angajat în diverse proiecte.
Dacă reprezinți un ONG vei ajuta la dezvoltarea comunităților noastre.
Indiferent ce instituție reprezinți vei înțelege care sunt proiectele Smart în România, ce bani există pentru aceste proiecte, cine cumpără aceste soluții, șamd

Platforma noastră este recomandată tuturor persoanelor și instituțiilor care lucrează direct sau indirect la dezvoltarea orașelor și comunităților noastre.

 

– Smart Mobility
– IoT și Big Data
– Smart Governance
– Smart Economy
– Smart Education
– Smart Health
– Smart Environment
– Smart Living
– Smart Citizen
– Finanțarea proiectelor
– Licitațiile disponibile – doar cele pentru Smart City
Miniștri și Secretari de Stat, Primari și Viceprimari, Președinți Consilii Județene și VIcepreședinți, City Manageri și County Manageri, Directorii agențiilor guvernamentale Ingineri, Arhitecți, Urbaniști și Designeri urbani, investitori, bancheri și finanțiști universități și institute de cercetare
Targetare după funcțiile deținute
Miniștri Primari Viceprimari City Manageri
Top management
CEO / CTO / COO / CIO
Inginerie
Operațiuni Tehnice
Ingineri Software
Manageri
Investitori
Bancheri
Consultanți
IT
Sisteme de securitate
Cercetători
Integratori de sisteme
Arhitecți
Topografi
Contractori – manageri proiect

AICI NE ÎNTÂLNIM TOȚI!

Ce este platforma

De la beneficiari la dezvoltatori, de la experți la utilizatori și de la furnizori la integratori. Suntem un ecosistem complet!

Profilele utilizatorilor, orașelor, companiilor și soluțiilor din comunitatea Smart City România reprezintă instrumentele perfecte pentru a-ți crea propria ta bază de date digitală. Platforma încurajează și facilitează interacțiunea între useri, ținându-te în același timp la curent, prin afișarea ultimelor noutăți și fluxuri de informații relevante activității tale.

Conectează-te și contactează alți membri ai comunității din grupurile tale de interes, manageri de orașe sau dezvoltatori de soluții. Ia legătura cu experți pentru a primi sfaturi gratuite în vederea soluționării nevoilor instituției sau companiei tale sau contractează-i prin intermediul platformei pentru diverse servicii sau livrabile realizate împreună cu ARSC. Interacționează cu comunitatea prin aprecierea și distribuirea celor mai bune articole și soluții Smart City.

Smart City România este unica platformă de networking care reunește toți actorii din Industria de Smart City România, oferindu-le acces la o gamă completă de informații și instrumente:

– exemple de bune practici în domeniul Smart City;

– catalogul celor mai noi soluții tehnologice apărute pe piață;

– licitații publice în derulare la nivel național și metode de finanțare disponibile la nivel național și internațional.

Astfel, platforma joacă un rol activ în dezvoltarea comunităților inteligente din România, prin promovarea soluțiilor Smart City și facilitarea implementării proiectelor de acest tip la nivel național.

Comunitatea Smart City România este formată din:

  • instituții publice și administrații locale preocupate de dezvoltare, optimizare și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor;
  • companii private care oferă produse și servicii Smart City;
  • experți de renume, ale căror specializări acoperă toate domeniile relevante ale industriei Smart City;

#UnitedForSmartCities